In januari 2013 is Het Gebouw, een van de eerste beloftes van Mooi Noord opgeleverd. Het Gebouw omvat drie basisscholen, een multifunctioneel wijkcentrum, waaronder een bibliotheek, peuterspeelzaal, naschoolse kinderopvang, sportzaal, wijkrestaurant plus cursusruimtes en een centrum voor jeugd en gezin. Ook zijn er 50 ruime en luxe huurappartementen (vrije sector) en 34 zorgwoningen gerealiseerd. Daarmee is Het Gebouw een prachtige aanwinst voor Leiden (Noord), waar iedereen – jong en oud – een eigen plek vindt.

 

Binnen Het Gebouw valt de enorme diversiteit aan woningtypes op, geen woning is gelijk. De drie woontorens van Het Gebouw hebben hun eigen luxe entree en alle appartementen zijn bereikbaar met een lift. De appartementen zijn zeer ruim opgezet met een hoog afwerkingsniveau. Tot de standaard uitrusting behoren een videofooninstallatie, een ruime badkamer, een buitenruimte en een luxe Bruynzeelkeuken voorzien van inbouwapparatuur. Bovendien heeft ieder appartement een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en is er een fietsenberging. Door de bijzondere en goed doordachte architectuur van Het Gebouw zijn we in staat aan ieders wens tegemoet te komen.

Naast Het Gebouw staan ook achttien starterswoningen die in februari 2014 zijn opgeleverd. Dit zijn sociale huurwoningen. Negen hiervan zijn verhuurd voor tien jaar aan het Mare College als schoolwoningen. De andere negen zijn inmiddels verhuurd.

De vrijkomende appartementen worden verhuurd via Funda.nl en woningnet.nl, de vrijkomende starterswoningen alleen via woningnet.nl.

wilt u meer weten over Ons Doel, ga dan naar onsdoel.nl