nieuwbouw.jpg

 

Koning Willem Alexander bezoekt De Springplank!

11-02-2016

Rich van den Berg en Annelies van der Vlist ontvingen de bijzondere gasten eerst op de Leo Kanner VSO school in Oegstgeest waarna het gezelschap PC-basisschool De Springplank in Leiden Noord bezocht. Voor velen was het een verrassing dat de Koning de heer Dekker vergezelde. In gesprekken met de schoolleiding van de beide scholen en hun medewerkers werd een scherp beeld neergezet van passend onderwijs. De parels én de knelpunten werden benoemd.
In een ontspannen sfeer werd een broodje genuttigd en doorgepraat over de thema's die aan de orde gekomen waren. De Koning en de heer Dekker spraken hun waardering en respect uit voor wat ze gehoord en gezien hadden. Vooral de complexiteit waar scholen mee te maken krijgen, zeker in een wijk als Leiden Noord, heeft indruk bij hen gemaakt. De leerkrachten kregen complimenten over de toewijding en de inzet die sprak uit hun verhalen.
De verbaasde en verraste kindergezichten en uitroepen als: KIJK De KONING! en een spontane handdruk daarna, zijn onvergetelijk.

naar overzicht
 

Hieronder treft u reeds verschenen nieuwsbrieven:

 


Links naar andere websites

Kopgroep met 24 brede scholen:  
www.dekopgroep.nl/view.cfm

Bredeschool.nl: 
www.bredeschool.nl

Leiden-Noord:
www.leidennoord.nl