Stichting Kinderopvang Leiderdorp (SKL)

Buitenschoolse opvang Het Gebouw

De Bengels, voor kinderen van 4 t/m 8 jaar
De Toppers, voor kinderen van 8 jaar en ouder

Educatie en kinderopvang onder 1 dak
Na school en in de vakantie kunnen kinderen terecht bij BSO Het Gebouw op de tweede etage. SKL maakt gebruik van 2 binnenruimtes (naast De Springplank) en de grote buitenruimte daar direct naast. Opvang lekker dichtbij school en in de buurt van thuis! U kunt werken, terwijl uw kind in zijn/haar vertrouwde omgeving wordt opgevangen. Meer dan dat: op de buitenschoolse opvang doen de medewerkers een heleboel leuke activiteiten. Met name in de vakantie, want dan trekken de leidsters er regelmatig met de kinderen op uit. Bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, het zwembad of de bioscoop. Of we stappen in de trein en gaan vliegtuigen spotten op Schiphol! Alle uitstapjes, lunch en tussendoortjes zijn inclusief de prijs. Naast activiteiten vinden we het ook belangrijk dat de kinderen in een relaxte omgeving lekker kunnen ontspannen en hun belevenissen van de schooldag met elkaar en met de leidsters kunnen delen. Kortom plezier en ontspanning na school en in de vakantie dichtbij huis in een veilige omgeving tegen een redelijke prijs.

Niet duur
Kinderopvang hoeft niet duur te zijn. Ons uurtarief voor naschoolse- en vakantieopvang voor 2015 is: €6,88. Via de Belastingdienst ontvangt u een gedeelte van de kosten terug. Bent u benieuwd wat kinderopvang bij SKL voor u persoonlijk kost? Of zit u bij een andere aanbieder en bent u benieuwd wat u bij SKL zou kunnen besparen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen u graag gratis met het maken van een prijsvergelijk en/of berekening op uw persoonlijke situatie. Mocht u bij ons BSO gaan afnemen, dan bieden wij u uiteraard ook gratis hulp bij het aanvragen van uw toeslag.
SKL verzorgt al meer dan 45 jaar professionele opvang voor een redelijke prijs in Leiderdorp en omgeving.

Kindercentrum De Tovertuin
Heeft u kinderen onder de 4 jaar? Vlakbij het gebouw biedt SKL kinderdagverblijf en peuteropvang in Kindercentrum De Tovertuin. De Tovertuin ligt aan het Noorderpark op de Albertine Agnesstraat 30 in Leiden. Op De Tovertuin is het mogelijk om 9, 10 of 11 uur opvang per dag af te nemen op het kinderdagverblijf (0-4 jaar). Of alleen in de ochtend tussen 8.00 – 13.00 uur op de peuteropvang
(2 jaar – 4 jaar). Flexibele opvang in een groene omgeving, tegen een redelijke prijs (€6,83 per uur). Waarbij we het belangrijk vinden het kind te begeleiden in zijn/ haar ontwikkeling, om zodoende een goede start te maken op de basisschool.

Meer informatie
Voor meer informatie neemt u contact op met een van de medewerkers van het Centraal Bureau SKL op telefoonnummer 071- 581 7777 en vraagt u naar Iris van der Zwaan of Karien van Niekerk.
Neem ook een kijkje op onze website:

www.kinderopvangleiderdorp.nl


BSO Het Gebouw:

Maandag t/m vrijdag na schooltijd tot 18.30 uur
Vakantieopvang:
Maandag t/m vrijdag 7.30 t/m 18.30 uur

Kindercentrum De Tovertuin:
KDV: Ma. t/m vrij. van 7.30 – 18.30 uur
Peuteropvang: ma. t/m vrij. van 8.00 – 13.00
Albertine Agnesstraat 30, Leiden

 

 

_

skl_logo_rgb(1).jpg

De Bengels en Toppers in BSO Het Gebouw

foto_website(1).jpg